Je locatie kon niet worden bepaald. Vulin voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij je aan een van onze reisagenten koppelen.
In jouw regio zijn meerdere Personal Travel Agents gedetecteerd. Wil je gekoppeld worden aan of ?
Deze website maakt gebruik van cookies om zo de beleving van deze website te kunnen optimaliseren. Wanneer je doorklikt na de homepage ga je automatisch akkoord met deze cookies.
Wil je er meer over weten? Klik hier.
Home    >    Actueel    >    Een muziekreis: een bijzondere belevenis

Actueel

Een muziekreis: een bijzondere belevenis

Hannick Reizen - Geplaatst op 16 juli 2018

< Terug naar overzicht

Ontdek de mooiste muziektempels en bestemmingen en laat je begeleiden, informeren en inspireren door deskundige reisleiders. Samen met specialist in klassieke muziekreizen, Hannick Reizen, kunnen we je twee speciale muziekreizen aanbieden.

Uniek Muziekfeest Ertsgebergte

Een bijzonder muziekfestival met prachtige concerten op bijzondere locaties in een weinig bezochte regio.

 

Glooiende landschappen, oude stadjes, magnifieke kerken, pure natuur en opmerkelijke architectuur. Een kennismaking met het Ertsgebergte is zeer de moeite waard! In september vormen verschillende stadjes in de regio tien dagen lang het decor voor optredens van gerenommeerde orkesten en ensembles. In de intieme ambiance van de prachtige kerken biedt het ‘Musikfest Erzgebirge’ een gevarieerd concertprogramma. Artistiek leider van het festival is Hans-Christoph Rademann, dirigent van het Dresdner Kammerchor en het Dresdner Barockorchester. Hij heeft ook de artistieke leiding van de Bachakademie in Stuttgart. U verkent het Ertsgebergte met haar talrijke muzieklocaties. Deze reis is bestemd voor iedereen die er op uit wil om een onbekendere muziekregio te ontdekken.

 

Veel inclusief!
– uitstekende zitplaatsen voor alle concerten

– verblijf in een uitstekend 4-sterrenhotel

– verblijf op basis van halfpension

– boeiende muziekinleidingen door de reisleider
– een reis per touringcar

Benieuwd naar de volledige invulling van de reis?

 

Reisbeschrijving Ertsgebergte (PDF)
 

De Scala, een Italiaanse droom

Beleef een prachtige opera in het meest beroemde operagebouw van Italië.

La Scala is zonder meer het beroemdste operagebouw ter wereld en is als geen ander theater verbonden met de namen van de belangrijkste componisten en vertolkers: Bellini, Donizetti, Puccini, Rossini, Callas, Toscanini… Hier geniet je van een opera met een prachtige bezetting! De ultieme wens van elke muziekliefhebber is een voorstelling in de Scala met een topcast bijwonen. In samenwerking met Hannick Reizen zorgt The Travel Company voor eersterangs zitplaatsen in de Scala en biedt je een 4-daags individueel arrangement aan met comfortabele lijnvluchten en een uitstekend hotel in het hartje van Milaan! Laat deze kans niet aan je voorbij gaan.
 

Veel inclusief!
– uitstekende zitplaatsen voor de opera

– verblijf in het uitstekende 4-sterrenhotel Hotel de la Ville

– verblijf inclusief ontbijt

– boeiende muziekbeschrijvingen
– directe vlucht per KLM

– toeristenbelasting
 

Benieuwd naar de volledige invulling van de reis?

 

Reisbeschrijving Milaan (PDF)

Geïnteresseerd in dit item?

Ik ga akkoord met de privacy policy.