Home    >    Actueel    >    Een bijzonder optreden in Italië
Let op: dit is een gearchiveerd item!

Archief

Een bijzonder optreden in Italië

Bestemmingsinformatie Italië - Geplaatst op 25 mei 2020

< Terug naar overzicht

Andrea Bocelli heeft een miljoenenpubliek bereikt met een bijzonder optreden in een lege kathedraal in Milaan. Het soloconcert is ruim 23 miljoen keer bekeken via YouTube. Op sociale media klinkt veel waardering. "Kippenvel", schrijft iemand. "De troost die kunst en cultuur kunnen bieden."

 

Het Paasoptreden, dat live kon worden bekeken, heette Muziek voor Hoop. Bocelli zei in een korte boodschap voor het optreden dat we 'het kloppende hart van deze gewonde aarde zullen omhelzen'.

 

Andrea Bocelli: Amazing Grace – Music For Hope (Live From Duomo di Milano): https://youtu.be/bpXwOSHTwsY

Vakantie Italië

Italië, het land van de pasta, pizza en lambrusco. Elk jaar reizen veel Nederlands af naar de zonovergoten stranden van de Italiaanse kuststreken. Maar ook cultuurliefhebbers komen naar Italië. Denk aan de steden Rome en Venetië met prachtige historische gebouwen en de door gondola’s bevaren kanalen, prachtige paleizen en talloze bruggen.

Stedentrip Rome

La Bella Roma is één groot openluchtmuseum: waar je ook kijkt, elke hoek van de straat ademt eeuwenoude historie. Vroeger was Rome de hoofdstad van het Romeinse Keizerrijk. Wereldberoemde overblijfselen uit die tijd zijn bijvoorbeeld het gigantische Colosseum en het Pantheon. Ook een uitstapje naar de ministaat Vaticaanstad mag niet ontbreken tijdens je stedentrip. Bezoek er bijvoorbeeld de indrukwekkende Sint-Pietersbasiliek, waar de paus elk jaar met Pasen zijn ‘Urbi et Oribi’ uitspreekt.

Stedentrip Venetië

Boek je stedentrip naar Venetië en raak betoverd door de honderden kanaaltjes met gondels, de met water omgeven magische paleizen en de fabelachtige omgeving. In het kloppende hart van Venetië ligt het drukke San Marcoplein. Het opvallende punt is hier het statige Dogenpaleis met haar gigantische klokkentoren. Aan de achterkant van het paleis ligt de Brug der Zuchten. Geef je geliefde onder deze brug een kus en de liefde zal eeuwig duren. Vaar met de gondel langs de pittoreske straatjes met prachtige marmeren gevels en dwaal door een doolhof van steegjes.

 

 

Naar het contactformulier

 

 

 

Geïnteresseerd in dit item?

Ik ga akkoord met de privacy policy.
The Travel Company maakt gebruik van cookies.

Deze website maakt gebruik van cookies om zo de beleving van deze website te kunnen optimaliseren.

Akkoord
Meer informatie
Je locatie kon niet worden bepaald.
Vul in voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij je aan een "Zelfstandig reisgent" koppelen.
In jouw regio zijn meerdere Personal Travel Agents gedetecteerd. Wil je gekoppeld worden aan of ?