Je locatie kon niet worden bepaald. Vulin voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij je aan een van onze reisagenten koppelen.
In jouw regio zijn meerdere Personal Travel Agents gedetecteerd. Wil je gekoppeld worden aan of ?
Deze website maakt gebruik van cookies om zo de beleving van deze website te kunnen optimaliseren. Wanneer je doorklikt na de homepage ga je automatisch akkoord met deze cookies.
Wil je er meer over weten? Klik hier.
Home    >    Actueel    >    Citybreak Tel Aviv & Jeruzalem

Actueel

Citybreak Tel Aviv & Jeruzalem

Isropa - Geplaatst op 8 oktober 2018

< Terug naar overzicht

Israël is een bijzonder land. De twee grootste steden van Israël, Tel Aviv en Jeruzalem, zijn twee tegenpolen. Waar Tel Aviv hip en modern is en een bruisend nachtleven heeft, is er in Jeruzalem veel cultuur en historie te vinden. Oftewel, twee steden die ideaal zijn om te combineren!

 

een hippe en moderne stad van formaat

Tel Aviv

Tel Aviv is een hippe en moderne stad die tevens veel cultuur en geschiedenis te bieden heeft. Het is een stad van formaat met ongekende mogelijkheden. Huur een fiets en rij langs de eindeloze boulevard en het strand naar Jaffa voor een heerlijke lunch in de oude vissershaven. Op het prachtige zandstrand staan overal ligstoelen met parasols om lekker in weg te zakken. Wandel door één van de vele leuke, oude wijken van Tel Aviv. Neve Tzedek is geheel hersteld en hier vind je vele restaurants, bars en winkeltjes. Ten slotte is het wijkje Sarona in het hart van Tel Aviv meer dan een bezoek waard. 

 

een wonderlijke stad met een ongeëvenaarde rijke historie

Jeruzalem

Jeruzalem is een wonderlijke stad met een ongeëvenaarde rijke historie. Het is de stad waar het Christendom, de Islam en het Jodendom al eeuwenlang dominant aanwezig zijn. Een wandeling door de oude stad voert je langs de heiligdommen van de drie wereldgodsdiensten. Loop de Kruisweg, de Via Dolorosa, en eindig bij de Heilige Grafkerk, zoals Jezus ooit deed tijdens zijn laatste gang naar het kruis. Bezoek de Klaagmuur, waar de Joden bidden en hun briefjes aan de muur toevertrouwen of vang een glimp op van de ‘Dome of the Rock’, de Rotskoepel met zijn dominerende gouden dak op de Tempelberg, het heiligdom voor de Islam. Vanaf de Olijfberg heb je een fantastisch uitzicht over praktisch de hele stad. In de nieuwe stad kun je het monument Yad Vashem, ter nagedachtenis aan de slachtoffers van WOII, bezoeken. Ook zie je hier de Hebreeuwse Universiteit, het Israëlisch parlement, de Knesseth en het Hooggerechtshof.  

Tel Aviv

Hotel Gilgal

Gelegen op slechts drie minuten lopen van het strand direct in het centrum. Het hotel heeft een persoonlijke service en intieme sfeer. Gilgal is een modern, smaakvol ingericht hotel met een uitstekende ligging.

 

In januari al vanaf € 285,00 voor 4 dagen inclusief vluchten.

Jeruzalem

Hotel Legacy

Gelegen op 500 meter van de oude stad (Damascus Poort) dus perfect voor een citytrip. Hotel Legacy is een intiem en smaakvol ingericht hotel dat volledig werd gerenoveerd. Het heeft een kleinschalig karakter. Het restaurant bevindt zich op de bovenste etage van het hotel, vanwaar je een schitterend uitzicht hebt over de hele stad.
 

In januari al vanaf € 275,00 voor 4 dagen inclusief vluchten.

Geïnteresseerd?

Wil je verblijven in 3-, 4- of 5-sterren hotels? Of wil je in de ene stad in een eenvoudig 3-sterren hotel verblijven, terwijl je de laatste nachten doorbrengt in een luxe 5-sterrenhotel? Geen enkel probleem, alles kan. Ook de reisduur bepaal je helemaal zelf! Laat het ons weten en wij informeren je over deze leuke stedentripcombi.

 

Breng me naar het contactformulier!

 

 

Geïnteresseerd in dit item?

Ik ga akkoord met de privacy policy.