Je locatie kon niet worden bepaald. Vulin voor een optimale gebruikservaring van onze website waarbij wij je aan een van onze reisagenten koppelen.
In jouw regio zijn meerdere Personal Travel Agents gedetecteerd. Wil je gekoppeld worden aan of ?
Deze website maakt gebruik van cookies om zo de beleving van deze website te kunnen optimaliseren. Wanneer je doorklikt na de homepage ga je automatisch akkoord met deze cookies.
Wil je er meer over weten? Klik hier.
Home    >    Actueel    >    All I want for Christmas is New York!

Actueel

All I want for Christmas is New York!

Sunair - Geplaatst op 5 november 2018

< Terug naar overzicht

Ben je er al eens geweest? The city that never sleeps! Op Times Square adem je de energie van de stad en doe je inspiratie op om met weinig slaap alles uit de stad te halen! Een eerste bezoek is vaak niet voldoende om alles te beleven en er blijven altijd redenen om terug te keren naar the Big Apple!

 

De kerstperiode is hier een uitgelezen moment voor! Je beleeft de stad op een heel andere manier!

 

Voor veel Amerikanen is kerstmis misschien wel het belangrijkste feest van het jaar en dat zie je terug in de stad. Fonkelende lichtjes, prachtige aankleding en kerstbomen all over town!

Rockefeller Center Christmas tree

The Rockefeller Center Christmas tree is misschien wel de meest iconische kersttrekker van de stad. In 2018 zullen op 28 november de lichtjes ontstoken worden (Tree lighting Ceremony) van de minimaal 20 meter hoge kerstboom. Vanaf dit moment is voor de New Yorker de kerstperiode echt begonnen. Tot begin januari is de kerstboom te bewonderen en kun je de schaatsen onderbinden voor een fantastische ervaring in hartje Manhattan.

Kerstetalages op Fifth Avenue

Wandel langs de heerlijke kerstetalages op fifth avenue, neem een kijkje bij Macy’s Santaland, waar je zelfs de kerstman tegen kunt komen, struin over de kerstmarkten bij Bryant Park en Union Square, bezoek het theater met speciale kerstshows. En als je er echt geen genoeg van kunt krijgen, dan is een tour door Brooklyn Dyker Heigts (in deze periode bekend als Dyker Lights), waar de huizen tot over de top versierd zijn in kerstsferen, een absolute aanrader.

New Yorkers Central Park

Zodra de eerste sneeuwvlokken vallen gaan de New Yorkers Central Park in voor een waar sneeuwballen gevecht. Indien er geen sneeuw ligt kun je op de icerink in Central Park je hart ophalen. Een magische plek voor een ijsbaan. In dit prachtige stadspark kijk je vanop de schaatsen uit op de wolkenkrabbers van Manhattan en schaats je op kerstmuziek de avond in.

 

Ook zo enthousiast geworden? Wanneer gaan we?

 

Naar het contactformulier!

 

 

Geïnteresseerd in dit item?

Ik ga akkoord met de privacy policy.