Ervaar Italië op een bijzondere manier!

Wil je Italië op een andere manier leren kennen dan heeft Enotria unieke reizen met bijzondere excursies en spannende activiteiten. Een nieuwe manier van reizen, een nieuwe manier om te binden met je reisgenoten en de omgeving.

Wandelen in de Dolomieten met je partner, raften en paragliden met je kinderen, wijngebieden ontdekken met je ouders, fietsen met je jaarclub of yoga op het strand met je vriendinnen. Samen met Enotria helpen we graag met het creëren van mooie levensherinneringen!

Een voorbeeld van zo’n bijzondere reis is de familiereis door Calabrië. Samen met de kinderen ervaren jullie de meest zuidelijke regio van Italië met ongerepte natuurparken, azuurblauwe zee maar ook een diversiteit van cultuur en uiteraard de Italiaanse gastvrijheid en de geneugten van de lokale keuken.

De eerste week maken jullie een soort mini-rondreis langs 2 agriturismo’s met spannende activiteiten op het programma. De tweede week van de vakantie verblijven jullie in een vakantiehuisje aan de schitterende kust van Capo Vaticano, een heerlijke plek om optimaal te genieten.

Ook een hippe Vespa Tour behoort ook tot de mogelijkheden van deze bijzondere reizen! Een superleuke tour met een Vespa het fraaie noordoosten van Sardinië ontdekken. De routes lopen langs rustige secundaire wegen en brengen je naar de mooiste strandjes, baaitjes en dorpjes. Leuk om te doen als stel maar ook met een groep vrienden. Het is zelfs mogelijk om als gezin de kinderen mee achterop te nemen (vanaf 5 jaar)!

15-daagse Actieve Familiereis Calabrië

Programma Actieve Familiereis Calabrië

Vespa Tour Sardinië

Programma Vespa Tour Sardinië

Geïnspireerd?

Uw naam: *

Uw email *

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Bestemd voor:

Geplaatst in Enotria, Speciale Aanbiedingen.