Verleidend La Réunion

Een Frans, vulkanisch eilandje gelegen in het hart van de Indische Oceaan. Dat is La Réunion; dé bestemming voor de reizigers die op zoek zijn naar een verborgen natuurparadijs. Hoge bergen en keteldalen, kleurrijke dorpjes, suikerrietplantages, azuurblauwe zee… het is er allemaal!

La Réunion is een mozaïek van volkeren omringd door een prachtige oceaan, geurende specerijen en culinaire tradities. De belangrijkste stad is de hoofdplaats Saint-Denis. Samen met de Mauritius en Rodrigues-eilanden vormt het de archipel van de Mascarenen. Het eiland lijkt haast een reusachtige berg die op de Indische Oceaan drijft met als hoogste punt de inactieve vulkaan Le Piton des Neiges. Salazie heeft prachtige watervallen en rivieren en Mafate, dat slechts te voet bereikt kan worden, is ontzettend groen.

Het grillige reliëf van de gebergten biedt de mogelijkheid avontuurlijke sporten als mountainbiken, kanovaren, parasailing, rafting, bergbeklimmen en canyoning te beoefenen. De mooiste kusten en de azuurblauwe oceaan zijn een paradijs voor snorkelen, diepzeeduiken, windsurfen, zeilen en waterskiën. Het tropisch klimaat garandeert een droomvakantie voor zowel liefhebbers van zee en strand, als voor mensen die op zoek zijn naar actie en sport.

In samenwerking met La Réunion-specialist Live To Travel kunnen wij je deze bijzondere ontdekkingsreis door gastvrij La Réunion aanbieden.

10-daagse individuele rondreis met huurauto
Vanaf € 762,00 per persoon

Bekijk Reisbeschrijving

Geïnspireerd?

Uw naam: *

Uw email *

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Bestemd voor:

Geplaatst in Live To Travel, Speciale Aanbiedingen.