Luxe wintersportvakanties in Frankrijk op maat

Wintersport is keuzes maken. Veel keuzes maken. Gaan we in een appartement, een chalet of toch een hotel? Aan de piste of toch niet? En waar gaan we eigenlijk heen? Op die laatste vraag kunnen we je vast een tip geven… Frankrijk! De Franse Alpen zijn onder andere bekend vanwege de grote en hooggelegen skigebieden welke sneeuwzeker zijn van december tot en met april.

Wanneer de keuze voor Frankrijk gemaakt is, is het verder keuzes maken. In de Franse Alpen is er inmiddels een ruim en divers aanbod in skibestemmingen en accommodaties. Kies je voor modern of authentiek? Wat kosten de skipassen? Kunnen we op skiles? Allemaal vragen waar antwoord op gevonden moet worden om de vakantie tot een succes te maken.

Onze partners van Het Frankrijk Huis komt al meer dan 20 jaar in de Franse Alpen, kennen de skigebieden, de accommodaties. Samen kunnen we jullie daarom goed adviseren bij het regelen van de reis, het verblijf, de skipassen, de skilessen en het skimateriaal. Je krijgt een mooi voorstel op maat maar om je te inspireren kun je hier vast in de stemming komen met een aantal voorbeeld reizen!

Ski Last Minutes Frankrijk – Winter 2017 – 2018
Last Minute naar de Franse sneeuw? Ook bij onze bijzondere vakantieadressen in de Franse sneeuw blijft er wel eens een kamer of een appartement leeg. Reserveer dan voordelig je wintersportvakantie bij Het Frankrijk Huis. Uit ons grote aanbod van wintersportvakanties in Frankrijk zoeken we de beste aanbiedingen bij elkaar. En daarmee maken we voor jou een reisvoorstel op maat… met – indien je dat wenst – een skipas, huur ski- en/of snowboardmateriaal, skiles en vervoer.

Korte Ski Trips op maat – Winter 2017 – 2018
Soms heb je geen tijd om de hele week op wintersportvakantie te gaan. Dan zijn een paar dagen op de ski’s in de Franse sneeuw een uitkomst. Met je bedrijf, met je sportclub, met vrienden, met familie… gezellig samen even naar de sneeuw in de Franse Alpen. Een groeiend aantal van onze Franse wintersport accommodaties doet inmiddels mee en bieden de mogelijkheid om een paar dagen in Frankrijk te gaan wintersporten. Wij maken een wintersportvoorstel op maat inclusief de reis (vliegtuig), de huurauto of transfer, de accommodatie, de skipassen en het skimateriaal (dat neem je voor een paar dagen natuurlijk niet mee).

Kids Ski Week – Meivakantie 2018
De belangrijkste zaken (appartement, skipas, Nederlandstalige skiles voor de kids) geregeld. We nemen je een dagje mee door het skigebied en laten je de leukste pistes en restaurants zien, een welkomstborrel bij aankomst en verder niets… Een relaxte week naar de sneeuw met een groep gelijkgestemden, de kinderen samen op skiles… top toch?! En in de meivakantie dus nergens wachtrijen bij de skiliften.

Geïnspireerd?

Uw naam: *

Uw email *

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Bestemd voor:

Geplaatst in Het Frankrijk Huis, Speciale Aanbiedingen.