Leuke gratis extra’s bij drie bijzondere steden

De herfst is de perfecte periode om een city trip te plannen. Niet te koud en niet te warm. Uitermate geschikt dus om er lekker op uit te trekken en een buitenlandse stad te verkennen. Boek je in oktober één van de drie deelnemende steden, dan ontvang je een aantal leuke gratis extra’s. Nieuwsgierig geworden?

The city that never sleeps.. New York!
Zonder twijfel één van de meest dynamische steden ter wereld. New York heeft werkelijk álles. Cultuur, architectuur, shopping, een bruisend nachtleven, heerlijke restaurants…Kortom, een metropool waar je niet uitgekeken raakt!

Trendy London
Hipheid en traditie gaan hand in hand in deze stad. De traditionele gebouwen stralen de glorie van weleer uit. Je kijkt er je ogen uit. Er zijn winkels in overvloed, nergens heb je zoveel theatershows als hier en het is onmogelijk om alle highlights in één dag te bezoeken. Londen is uniek!

Modern Wenen
Je zou niet verwachten dat Wenen modern is. Natuurlijk, veel is traditioneel, maar onderliggend vind je een Wenen dat je nog niet kent! Wenen is een indrukwekkende barokke stad met en hoog Königlich und Kaiserlich gehalte. Als het ware wandel je er door één groot imperiaal monument. Wenen is de Stad van de Muziek.

 

Geïnspireerd?

Uw naam: *

Uw email *

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Bestemd voor:

Geplaatst in Nieuwsbrief, Speciale Aanbiedingen, Stedentrips, Sunair.