Kerst in het centrum van Berlijn

De Jong Intra VakantiesDe herfst is begonnen. De blaadjes beginnen te verkleuren en vallen langzaam van de bomen, de dagen worden korter… De feestdagen komen steeds dichterbij. Voor je het weet is het zo ver: Kerst! Deze keer geen zin in verplichte (familie)bezoeken maar wil je eens op een andere manier Kerst vieren? Ga mee met de Jong Intra Vakanties naar… Berlijn!

Vaak begint het in oktober al. Wat doen we met de feestdagen? Wie bezoeken we wanneer? Wij kunnen ons heel goed voorstellen dat je daar eens geen zin in hebt en hebben daarom een ontzettend leuke kerstreis naar Berlijn voor je uitgezocht.
De hoofdstad van Duitsland heeft veel te bieden. Het is een stad met veel cultuur en historie en bekend om de vele bezienswaardigheden die te maken hebben met de Tweede Wereldoorlog. Zo vind je er bijvoorbeeld nog steeds delen van de Berlijnse muur. Ook is Berlijn een hippe stad, met trendy wijken, festivals en musea.
Duitsland staat natuurlijk bekend om zijn knusse kerstmarkten en ook in Berlijn kun je je hart ophalen. Bezoek één van de tientallen kerstmarkten om te struinen naar de leukste cadeautjes of geniet van een lekker warme Glühwein. Uiteraard bezoek je ook de bekende hoogtepunten van de stad. Denk bijvoorbeeld aan Checkpoint Charlie, wat in de tijd van de Muur de bekendste én beruchtste grensovergang was tussen Oost en West. Ook zie je onder andere de Rijksdag en en de Potsdamer Platz. Ook heb je genoeg vrije tijd om de stad op eigen houtje te verkennen.

Heb je al zin gekregen om kerst door te brengen in deze bijzondere stad? Kijk snel verder voor het complete programma van deze 5-daagse busreis!

Kerst in het centrum van Berlijn
5-daagse busreis, Berlijn

Deze kerstreis neemt jou mee naar het uitstekende 4-sterren Park Inn hotel op de Alexanderplatz in de bruisende wereldstad Berlijn. We verkennen deze prachtige stad 2 dagen met onze deskundige stadsgids en brengen daarnaast ook een bezoek aan Potsdam. Er zijn 2 diners bij deze reis inbegrepen en je hebt 2 dagen de vrijheid om te eten waar je wilt. Ga je voor een uitgebreid diner of misschien kies je voor de lekkernijen op de kerstmarkt. Ga je met ons mee?

Bekijk details kerstreis Berlijn

Geïnspireerd?

Uw naam: *

Uw email *

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Bestemd voor:

Geplaatst in de Jong Intra Vakanties, Kerst, Nieuwsbrief, Speciale Aanbiedingen.