Exotisch Brazilië

Carnaval, samba, Amazone, strand.. Dat is Brazilië, het grootste tropische land ter wereld! Maar er is meer. Het land biedt een overvloed aan ongerepte natuurgebieden, fascinerende steden en een rijke cultuur. Je kan er genieten van een zonovergoten kust met duizenden eilandjes, kilometerslange stranden en prachtige baaien met de bekende kokospalmen. Staat dit prachtige land al op jouw bucketlist?

Wie aan Brazilië denkt, denkt al snel aan Rio de Janeiro, Copacabana en het meeslepende ritme van de samba en exotisch carnaval. Brazilië heeft echter veel meer te bieden. Wat dacht je van het legendarische Amazonegebied met de Amazone rivier? Dit gebied is overdekt met tropisch regenwoud en diverse flora en fauna. Wist je dat in dit gebied zo’n 120 duizend indianen leven? Ten zuiden van het Amazonegebied bevindt zich de Pantanal, een natuurlijke beschermplaats voor vissen en vogels. Een paradijs voor natuurliefhebbers. Dan heb je nog het noordoosten, ook wel het Afrika van Brazilië genoemd. Je ervaart de Afrikaanse roots in religie, muziek, folklore en keuken. In dit gebied ontdek je kilometerslange stranden, prachtig duinlandschap en kristalhelder water. Een heerlijke bestemming voor zonaanbidders.

Samen met Travel Trend kunnen wij je deze heerlijke, ontspannen rondreis aanbieden. Je ziet prachtige stranden, adembenemende natuur en overnacht in charmante pousda’s.

Selfdrive Brazilië
10-daagse Northeastern Explorer
Vanaf € 1867,00 per persoon

Bekijk reisbeschrijving (pdf)

Geïnspireerd?

Uw naam: *

Uw email *

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Bestemd voor:

Geplaatst in Brazilië, Nieuwsbrief, Speciale Aanbiedingen, Travel Trend, Verre Reizen.