Winters avontuur in Fins Lapland


Voor skiën, langlaufen en winterse activiteiten is Fins Lapland dé ideale bestemming. Buro Scanbrit biedt complete Winter Adventures inclusief bijzondere 
activiteiten zoals een huskysafari of een sneeuwscootertocht.

Een bijzondere wintervakantie met Buro Scanbrit
Een wintervakantie naar Fins Lapland is een heel bijzondere ervaring! In de witte wereld boven de poolcirkel ontdek je de activiteiten die het noorden van Scandinavië zo bijzonder maken. Ga op husky- of rendiersafari, maak een sneeuwscootertocht, en misschien zie je zelfs het noorderlicht!

Winter Adventure Levi
8-daagse wintervakantie met verblijf in hotel en inclusief vlucht.
Prijs: vanaf € 894 p.p. (bij 4 personen).

Highlights
Verblijf in een 3-sterren hotel dichtbij het centrum
Incl. sneeuwscooter-, husky- en sneeuwschoensafari
In gezellig skidorp met veel uitgaansgelegenheden
Deze Winter Adventure combineert het beste van twee werelden. Je neemt deel aan een aantal excursies die Fins Lapland zo bijzonder maken en ontdekt de magie van het winterlandschap. Tegelijkertijd verblijf je in een prima 3 sterren hotel dicht bij het centrum van Levi. Met een ruime keuze aan restaurants, bars en winkels is Levi dé wintersportplaats van Finland. Kortom: lekker actief op pad en genoeg tijd om te relaxen.

Programma:
Dag 1: aankomst op Kittilä airport en transfer naar Hotel Hullu Poro.
Met de vlucht vanaf Amsterdam kom je aan op de luchthaven van Kittilä. Na een transfer check je in bij Hotel Hullu Poro, wat ‘gek rendier’ betekent. Daarna heb je nog de hele middag om Levi te ontdekken.

Dag 2: sneeuwscootersafari (inbegrepen).
’s Middags zal je zelf zien hoe snel je uit de bewoonde wereld in een prachtig, ruim- en wit landschap terecht komt. De gids legt je het gebruik en de veiligheid van de sneeuwscooter uit waarna je kennis maakt met de Lapse natuur terwijl je op een sneeuwscooter door besneeuwde bossen en over bevroren meren rijdt. Geniet tijdens een pauze, van een glas warme bessensap. Na ongeveer twee uur keer je terug in Levi.

Dag 3: dag ter vrije besteding.
Als je vandaag iets actiefs wilt doen zijn er verschillende mogelijkheden. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan het Lainio Snow Village, ga op bezoek bij de rendieren of ga een dagje skiën!

Dag 4: dag ter vrije besteding.
Je kan bijvoorbeeld de poolnacht ervaren door een sneeuwscootertocht in de buurt van Levi te maken. Met een beetje geluk is het onbewolkt en wijzen de maan en de sterren, en misschien zelfs het noorderlicht, je de weg.

Dag 5: sneeuwschoenwandeling (inbegrepen).
Onder begeleiding van een gids zal je de stilte en de indrukwekkende natuur nog beter leren waarderen. Nadat je de sneeuwschoenen en stokken hebt gekregen ga je het mooie landschap van Levi ontdekken. Onderweg vertelt de gids verhalen over het leven en de mensen in Lapland. Geniet tijdens de tocht, die ongeveer 2 uur duurt, van een welverdiend drankje, alvorens je weer terugkeert naar Levi.

Dag 6: huskysafari (inbegrepen).
Nadat je alle noodzakelijke kleding hebt gekregen vertrekt je per bus naar de huskyboerderij voor een onvergetelijke belevenis op een hondenslee! Deze vriendelijke honden zullen je hartelijk verwelkomen en je met plezier door de Lapse wildernis leiden. Na de kennismaking maak je een tocht van ca. 1 uur.

Dag 7: dag ter vrije besteding.
Ga lekker skiën, snowboarden of langlaufen in Levi en de directe omgeving.

Dag 8: transfer naar de luchthaven van Kittilä.
(*) Door weersomstandigheden kan er worden afgeweken van de volgorde van de activiteiten. Deze Winter Adventure is geschikt voor kinderen vanaf 12 jaar.

 

Inbegrepen:

  • Retourvlucht Amsterdam-Kittilä met TUIfly in de Economy klasse
  • Luchthavenbelasting en brandstofheffing ca. € 39 p.p.
  • Transfer v.v.
  • 7 nachten in een kamer met douche/toilet o.b.v. logies/ontbijt
  • Activiteiten volgens programma
  • Engels sprekende gids
  • Verzekering voor de sneeuwscooter met een eigen risico van max. € 980 · ruimbagage 20 kg.

Niet inbegrepen:

  • Evt. brandstoftoeslag
  • Optionele excursies
  • Toeslag alleengebruik sneeuwscooter.

Vertrekmogelijkheden: zondag.

Kindertarieven: deze Winter Adventure is geschikt voor kinderen vanaf 13 jaar. Gedurende de husky- en sneeuwscootersafari verblijven kleine kinderen in de slede van de gids. Er is geen kinderkorting van toepassing.

Bijzonderheden: tijdens je verblijf heb je ook de mogelijkheid om een speciaal dine-around pakket bij te boeken.

Toeslagen: 1-persoonssneeuwscooter € 45 p.p.

Geïnspireerd?

Uw naam: *

Uw email *

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Bestemd voor:

Geplaatst in Buro Scanbrit, Nieuwsbrief, Speciale Aanbiedingen, Wintersport.