Extra’s maken jouw reis bijzonder!

Ga je dit jaar op vakantie naar Spanje? Ga je bijvoorbeeld sightseeing in Barcelona of Madrid, naar de camping in Catalonië of maak je een culturele rondreis door het binnenland van Spanje? Maak je reis onvergetelijk door een bijzondere ‘extra’ toe te voegen. Samen met EurAm hebben wij een aantal tips voor je om je vakantie nét dat beetje extra te geven.

Spanje is meer dan zon, zee en strand. Laat je meeslepen met de Spaanse cultuur en boek voorafgaand je vakantie alvast wat leuke extra excursies of evenementen. Vaak zie je online door de bomen het bos niet meer door de vele aanbieders van (toegangs)tickets of tours. Wij helpen je graag op weg.

Bezoek één van de vele voetbalstadia. Leuk voor jong en oud! Ga je met je lief op vakantie? Wat dacht je van een romantische Flamenco-show of neem zelf les!

Ben je graag actief? In diverse steden en regio’s worden er fietstours aangeboden. Ook cultuurliefhebbers komen aan hun trekken. Voor vele musea kunnen wij alvast vooraf toegangstickets reserveren, zodat je niet in de rij hoeft te staan. Ook voor de grote bezienswaardigheden als de Sagrada Familia hebben wij ‘skip the line’ tickets; ideaal!

Na een rondreis of drukke citytour even ontspannen? We hebben ook diverse hammam-pakketten voor je.

Klik snel verder voor slechts een greep uit het gigantische aanbod!

Ontdek Extra's die jouw reis bijzonder maken

Geïnspireerd?

Uw naam: *

Uw email *

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Bestemd voor:

Geplaatst in Euram, Nieuwsbrief, Speciale Aanbiedingen en getagd met .