Aircruise, dé ultieme manier van reizen

De aircruise is dé vakantie voor jou als je het idee hebt dat je alles al gezien en gedaan hebt. Met een eigen vliegtuig in een VIP configuratie met maximaal 56 business class stoelen maak je een reis naar bijzondere bestemmingen in diverse landen.

Zo staan voor 2018 Afrika en Azië op de planning en aan een reis naar Zuid-Amerika wordt nog gewerkt. Gedurende zo’n exclusieve aircruise verblijf je in luxe of bijzondere accommodaties en maak je inspirerende excursies. Je geniet van culinaire creaties van lokale chefs en maakt kennis met lokale culturen en gebruiken.

Stap aan boord van de Boeing 737-500 of 737-700 en neem plaats op één van de 54 of 56 business class stoelen. Aan ruimte en comfort heb je geen gebrek. Laat je in de watten leggen terwijl je naar je bestemming vliegt: de service en catering aan boord is van business kwaliteit. Het vliegtuig blijft met dezelfde bemanning de gehele reis bij de groep. Je hebt geen last van lange rijen bij douane en beveiliging want er is meestal een eigen VIP balie en bagageafhandeling. Meegaan met één van de unieke aircruises is niet zomaar een vakantie, maar het ondergaan van de kleuren en geuren van den vreemde. Reizen heeft eigenlijk niets met een vakantie te maken en is de enige aankoop die je rijker maakt!

Voor 2018 staan er op dit moment al twee aircruises op de planning: Azië en Afrika.

Ben je nieuwsgierig geworden? Klik snel verder voor meer informatie over deze aircruises.

17-daagse Air Cruise ‘Parels van Afrika’
Vertrekdatum 11 maart 2018

Bekijk reisbeschrijving

17-daagse Air Cruise ‘Parels van de Oriënt’
Vertrekdatum op 17 maart 2018

Bekijk reisbeschrijving

Geïnspireerd?

Uw naam: *

Uw email *

Telefoonnummer

Onderwerp

Uw bericht

Bestemd voor:

Geplaatst in Afrika, Air Cruise Collection, Exclusieve vakanties, Nieuwsbrief, Speciale Aanbiedingen, Verre Oosten.